2019-ųjų „Chill’n’Grill X“ – 10-asis JDM.lt komandos organizuojamas didžiausias Baltijos šalyse automobilių kultūros festivalis. Kasmet čia susirenka šimtai automobilių puoselėtojų, negailinčių dėmesio, rūpesčio ir pinigų savo puoselėjamoms markėms. Tūkstančiai šios kultūros gerbėjų seka festivalio paskyrą socialiniuose tinkluose, dešimtys tūkstančių pamato festivalio komunikacijos projektus pagrindiniuose šalies portaluose ir žiniasklaidos kanaluose.

Tačiau be draugų ir partnerių šis festivalis nebūtų toks, koks yra dabar. JDM.lt komanda džiaugiasi geromis iniciatyvomis ir vertina kiekvieno iš festivalio draugų įnašą organizuojant pačią tikriausią benzingalvių šventę, į kurią susirenka automobilių entuziastai iš visos Lietuvos, be to, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos.

Kasmet festivalis auga ir stiprėja su nuolatiniais partneriais, tačiau nauji draugai ir partneriai leidžia festivaliui keistis, augti ir tobulėti. Tad jeigu jums patinka tai, kaip atrodo „Chill’n’Grill“, JDM.lt komandos komunikacija ir organizuojami kiti renginiai (sezono atidarymai ir uždarymai, JapMeet), ir norite pristatyti savo produktus, idėjas, paslaugas, norite organizuoti žaidimus ar įsteigti prizus 2019-ųjų „Chill’n’Grill X“, vyksiančiame rugpjūčio 2-4 dienomis, galite susisiekti su JDM.lt komanda el. paštu info @ jdm.lt, arba parašyti komandai žinutę tiek „Chill’n’Grill“ paskyroje, tiek JDM.lt paskyroje feisbuke.

Festivalyje netrūksta erdvės aktyviai veiklai ir žaidimams, į kuriuos įsitraukia ne tik show-off dalyviai, bet ir „Chill’n’Grill“ žiūrovai. Pradedant žaidimais ir konkursais, baigiant aktyviomis pramogomis – įgyvendinti galima kone viską.

Be to, „Chill’n’Grill“ organizatoriai kasmet išrenka geriausius Europos (Best Euro) ar Japonijos (Best JDM) automobilių gamintojų pavyzdžius festivalio parodoje, apdovanoja turinčius geriausius ratlankius (Best Wheels), sportiškiausius (Race Style), prabangiausius (VIP Style), išrenka viso festivalio geriausią automobilį (Best Chill’n’Grill). Tad partneriai, norintys įsteigti savo apdovanojimą, skirti prizą jau esamai nominacijai – visuomet laukiami.