Automobilių paroda po atviru dangumi, kalnas gerų emocijų ir lėtai kepsninėse skrundantis maistas – taip iš šalies atrodo automobilių kultūros festivalis „Chill‘n‘Grill“. Tad nieko keisto, kad festivalio, neatsiejamo nuo geros kompanijos, besidalijančios grilyje kepamu maistu, partneriu tapo grilio profesionalai „Kamado Bono“.

„Lengva būti tobulu“ (angl. easy to be perfect) jie sako apie save. Ir šiais žodžiais galės įsitikinti kiekvienas, liepos 8-10 d. užsukęs į Daugų stovyklavietę Alytaus rajone, kur vyks „Chill‘n‘Grill 2016“, mat „Kamado Bono“ pasiūlys visiems norintiems išsikepti savo maistą jų kepsninėse.

Kamado Bono

„Kiekvienais metais pasibaigus festivaliui surenkame kalnus šiukšlių po panaudotų vienkartinių kepsninių, sukame galvas, kaip pasirūpinti karštais pelenais ir kaip apsisaugoti nuo galimų nelaimių. Šiemet „Kamado Bono“ komanda ne tik leis neteršti festivalio teritorijos, bet ir pradžiugins ne vieną, visiškai nenorintį sukti galvos dėl to, kur rasti vienkartinę kepsninę, kur įsigyti malkų ar kito kuro kepsninei, ką daryti su visais šiais daiktais tuomet, kai jų nebereikia“, – sako „Chill‘n‘Grill“ organizuojanti „JDM.lt“ komanda.

Tad jau nuo liepos 8 d., penktadienio, visai netoli paplūdimio ir pagrindinės „Chill‘n‘Grill“ ieškokite „Kamado Bono“ įkurto „Grill Corner“. Išsikepti maisto sau ir draugams profesionaliose „Kamado Bono“ kepsninėse galėsite:

  • Liepos 8 d., penktadienį – 19-21 val.
  • Liepos 9 d., šeštadienį – 11-13 val. ir 19-22 val.

„Kamado Bono“ žada, kad vienu metu „grill‘inti“ prie jų kepsninių galės apie 30 žmonių! Tad jeigu jau kraunatės daiktus savaitgaliui „Chill‘n‘Grill“, palikite namie vienkartines kepsnines ir užsukite pas „Kamado Bono“.